Kulturnätverket

Genom att investera i kultur bidrar man både till lokal och regional utveckling samt att göra samhället attraktivare. Medlemskapet i Ljungbergmuseets Kulturnätverk innebär att man bl.a. stöder Ljungbergmuseets konstpedagogiska verksamhet, som främst riktar sig till barn och unga. Man är också välkommen att använda museets lokaler för sammanträden, ledningsgrupps möten mm. Ljungbergmuseet strävar efter att ha ett gott samarbete med det lokala näringslivet och ser gärna att näringslivet använder våra lokaler i en verkligt unik miljö.

Ljungby Business Arena gav sitt finaste pris Årets Initiativ 2013 till Ljungbergmuseet. Ett bevis för att näringslivet i Ljungby ser betydelsen av Ljungbergmuseets verksamhet.

Ljungbergmuseet kan erbjuda medlemmarna i Kulturnätverket: Ett varumärkesbyggande och relationsskapande associationsvärde till modern och samtida konst. En strategisk partner i en tid då den upplevelsebaserade marknadsföringen blir allt viktigare, medlem får exklusiv tillgång till museets samling, utställningar och konferenslokaler. Medlem exponeras mot en stor och välutbildad publik genom bl a annonser, trycksaker och skyltar i museet. Medlem inbjuds till förhandsvisningar, vernissager och erbjuds biljetter till museet.
Hör av er till museet så skräddarsyr vi efter era önskemål.
Bli Kultursponsor till Ljungbergmuseet och samtidigt medlem i Kulturnätverket!

Medlemmar:

Sundström Safety
Henjo
KPMG Ljungby
Nordea Ljungby
Gustav R Johansson
Ljungby Energi
Svetruck
Maxi ICA Stormarknad, Ljungby
Ljungby Maskin
Hotel Terraza
Arket
Engwalls Bil
Länsförsäkring Kronoberg
Ljungbybostäder
Gibon Ljungby
Källemo
Rörcenter
Sohlbergs
Swedbank Ljungby
Ahlberg Bil
Herenco
Nea
RH-Dekor
Ip-Modeller
Chotto Holding

Copyright © 2014 Ljungbergmuseet - Genom att besöka sidan godkänner du användandet av cookies.